A Drac Màgic pensem les imatges per entendre el món passat i present i imaginar futurs possibles: ecofeministes, atents a les diversitats i lliures de violències

Qui som

Drac Màgic és una cooperativa d’iniciativa social fundada el 1971 dedicada a l’estudi i a la divulgació de la cultura audiovisual i la seva utilització en diverses activitats educatives, socials i culturals.
La nostra missió és generar pensament i acció al voltant de la imatge per tal de contribuir en la construcció d’una societat responsable, activa i creativa envers les imatges.

La cultura visual té un paper fonamental en la configuració del món, per això els nostres projectes tenen l’objectiu de contribuir a la transformació social a partir dels nostres valors principals: el cooperativisme, el feminisme, el compromís amb la no violència i l’atenció a les diversitats.

Els nostres
projectes

Treballem la cultura audiovisual a partir de projectes propis, projectes compartits amb altres entitats i institucions, encàrrecs i altres propostes a mida.

GERÈNCIA

Àngels Seix Salvat

ADMINISTRACIÓ

Alexandra Esteban Hernàndez, Hakima Harnati, Mar Zapata Meléndez

CONTINGUTS I PRODUCCIÓ

Cristina Almirall Romeu, Marga Almirall Rotés, Elisabet Alguacil Balién, Blanca Alvarez Mató, Raquel Loureiro Torres Marques, Marta Nieto Postigo, Clara Pelegrin Mas, Carla Rodríguez Casellas, Alba Villarmea Sancho, María Zafra Cortés

COMUNICACIÓ I AUDIOVISUALS

Diana Mizrahi Cengarle, Gala Díaz Fernández

DISTRIBUCIÓ DE FILMS

Lourdes Labara Ferrer, Alfred Sesma Siuraneta

SERVEIS TÈCNICS

Albert Monterde Pellicer

ASSESSORAMENT

Marta Selva Masoliver, Anna Solà Arguimbau

Premis i reconeixements

2021

Premi Jose Maria Nunes de la Federació Catalana de Cineclubs

2016

Placa al treball President Macià

2016

VIII Premi per a la Diversitat en l’Audiovisual

2005

Premi Nacional d’Audiovisual

2000

Premi González Sinde

2000

Premi Homenots

1983 i 1988

Premi de Cinematografia de la Generalitat de Catalunya

1982

Premi Ciudad de Gijón

1980

Premi Sant Jordi