Projectes

A Drac Màgic treballem la cultura audiovisual a partir de projectes propis, projectes compartits amb altres entitats i institucions, encàrrecs i altres propostes a mida.

Pack
Màgic

Distribuïdora de cinema infantil i tranquil enfocada en la difusió en català, castellà i eusquera de pel·lícules i audiovisuals que estimulen la sensibilitat estètica, l’educació emocional i la transmissió de valors socials i culturals. En la selecció de les seves pel·lícules es tenen en compte les característiques, capacitats i sensibilitats dels nens i nenes, així com la representació de les diversitats i promoció de la contemplació, sense renunciar al plaer i la diversió.

Què hi trobareu?

Mostra internacional de films de dones de Barcelona

Festival que des de 1993 té com a objectiu la promoció del cinema dirigit per dones, visibilitzant la cultura audiovisual femenina i projectant filmografies de directores d’arreu del món, evidenciant d’aquesta manera la importància de la contribució de les dones en el desenvolupament de la creació audiovisual.
Ha esdevingut una plataforma d’exhibició alternativa compromesa amb el debat sobre els processos creatius.

QUÈ HI TROBAREU?

Construir
mirades

Projecte educatiu orientat a la formació en llenguatges audiovisuals i a la difusió de la cultura cinematogràfica, que des d’una perspectiva feminista ensenya a qüestionar la recepció audiovisual automatitzada i a desenvolupar la pròpia creativitat. Les activitats tenen com a objectius la formació en els llenguatges artístics i audiovisuals, la difusió de la cultura i la tradició cinematogràfica i la pràctica d’aprenentatges de caràcter interdisciplinari.

QUÈ HI TROBAREU?

Subscriu-te
al butlletí del