Article a elculturista.cat per Sergi Rodríguez. Llegeix l’original aquí.

Més de quaranta-cinc anys dedicant-se a fomentar i divulgar la cultura audiovisual al nostre país, atorguen a la gent de Drac Màgic tota la confiança del món en qualsevol de les iniciatives que emprenen. En aquest cas, es tracta d’un cicle de cinema i d’activitats creatives per a infants de 3 a 7 anys anomenat —amb molt d’encert— «Imagina, imagina!». El cicle, que va començar el passat 4 de febrer i que continua el primer dissabte de cada mes —al casal de barri Pou de la Figuera—, té quatre parades: Nyam, nyam!, centrada en el menjar; Al ritme de punts i línies!, en què les criatures experimentaran amb diferents representacions abstractes en pel·lícules on, en lloc de personatges, s’usen formes geomètriques; Viatge al fons marí, en què la mainada coneixerà els secrets dels oceans a través de pel·lícules; i Monstres, quin riure!, on després de crear divertits monstres imaginaris, els nens i les nenes faran ombres xineses amb ells. Per cert, les activitats són gratuïtes.