Generem comunitat, regenerem imaginaris

Drac Màgic fa 50 anys! Es diu de pressa, però si observem la trajectòria que ens ha portat fins on som avui, ens adonem de tot el que això significa i ho volem compartir amb vosaltres.

Fa mig segle que pensem imatges per entendre el món i imaginar futurs possibles. Generem comunitat perquè en un món cada cop més visual, l’impuls transformador que sempre ens ha mogut a reivindicar la importància social d’aprendre a llegir les imatges, a descodificar-les per saber a qui serveixen i per a què, ens apel·la a mirar-les col·lectivament des dels ecofeminismes, l’atenció a les diversitats i la cultura de pau.

Aquesta perspectiva, que tant enriqueix el camp de visió, planteja la necessitat de regenerar els imaginaris per invocar allò que encara no s’ha dit o no s’ha vist, o no s’ha vist prou. I ens permet fer de l’audiovisual una eina especulativa per imaginar i projectar una realitat que clama per arribar.

A Drac Màgic sabem que tot això és imprescindible per establir una relació crítica i compromesa amb el món, i per això ho traduïm a projectes educatius, socials i culturals amb una perspectiva transformadora.

Generem comunitat, regenerem imaginaris

#RegeneremImaginaris

Subscriu-te
al butlletí del