Històries de Roquetes

Una sèrie de barri

Històries de Roquetes. Una sèrie de barri és un projecte audiovisual participatiu intergeneracional i intercultural consistent en la realització d’una sèrie de tres capítols sobre les realitats del barri planificats, guionitzats i filmats de manera col·laborativa.

S’ha convidat als veins i les veïnes del barri de Roquetes a participar en les sessions de treball a través d’una presentació al barri i un espot. Els guions dels capítols s’han definit a partir dels interessos i les expectatives dels col·lectius i persones que s’han volgut involucrar en el procès de creació. Durant les fases de guió i rodatge s’han tingut en compte tant les relectures del passat i de la construcció del barri actual com la delineació de mapes de futur i la construcció de noves petites utopies.

Des de la fase de recerca per a l’escriptura dels guions fins als rodatges, hi han participat moltes veïnes i veïns així com grups i entitats: el Centre Ton i Guida, el Casal de Gent Gran Les Roquetes, el taller de cuina Més amb menys, el Kasal de Joves Roquetes, el Pla comunitari de Roquetes, l’Ateneu Popular 9 Barris, la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements Nou Barris, l’Institut Escola Antaviana i l’Institut Escola Turó de Roquetes, l’Associació de Veïns i Veïnes de Les Roquetes, Roquetes Conviu, el Les Roquetes – Pla de barris, el Casal Infantil Roquetes, entre molts d’altres.

La sèrie ha estat estrenada durant les Festes Majors de Roquetes de juny de 2019.

 

Tots els capítols:

#01 Volem un nou kasal

#02 El barri educa

#03 Al barri hi ha diversitat

Aquí podeu veure el teaser de la sèrie i a continuació Fora de camp, el making of de tot el procès col·lectiu de creació:

Subscriu-te
al butlletí del