Una sèrie de barri

Històries de Roquetes. Una sèrie de barri és un projecte audiovisual participatiu intergeneracional i intercultural que consisteix en la realització d’una sèrie de tres capítols planificats, guionitzats i filmats de manera col·laborativa sobre les realitats del barri.

Una presentació al barri i un espot han servit per convidar als veins i les veïnes del barri de Roquetes a participar en les sessions de treball. Els guions dels capítols s’han definit a partir dels interessos i les expectatives dels col·lectius i persones que s’han volgut involucrar en el procès de creació. Durant les fases de guió i rodatge s’han tingut en compte tant les relectures del passat i de la construcció del barri actual com la delineació de mapes de futur i la construcció de noves petites utopies.

Des de la fase de recerca per a l’escriptura dels guions fins als rodatges, hi han participat moltes veïnes i veïns així com grups i entitats: el Centre Ton i Guida, el Casal de Gent Gran Les Roquetes, el taller de cuina Més amb menys, el Kasal de Joves Roquetes, el Pla comunitari de Roquetes, l’Ateneu Popular 9 Barris, la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements Nou Barris, l’Institut Escola Antaviana i l’Institut Escola Turó de Roquetes, l’Associació de Veïns i Veïnes de Les Roquetes, Roquetes Conviu, el Les Roquetes – Pla de barris, el Casal Infantil Roquetes, entre molts d’altres.

Aquí podeu veure el teaser de la sèrie, que s’ha estrenat durant les Festes Majors de Roquetes de juny de 2019.

Compartir

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email