Cinema, memòria, pau i drets humans

Disseny i dinamització del cicle emmarcat en el programa Filmoteca per a les escoles

Col·laboració amb el cicle Cinema, memòria, pau i drets humans organitzat per la Filmoteca de Catalunya i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, amb la participació del Memorial Democràtic.

Hem desenvolupat els continguts i hem dinamitzat les activitats d’aquesta proposta educativa, constituida per sessions de visionat i comentari de curtmetratges i fragments de pel·lícules per abordar els diferents drets humans i la manera en que permeen la cultura audiovisual. Es fomenta la reflexió a través de l’encontre entre el cinema i les diferents entitats que tenen com a raó de ser la transformació social a través del compromís amb cada una d’aquestes qüestions.

Les activitats d’aquest cicle són totalement gratuïtes. Les sessions tenen lloc a la Filmoteca de Catalunya i, a més, es poden celebrar als centres educatius de poblacions catalanes situades fora de Barcelona.

 

Sessions

Dia Internacional de la No-violència

Dia Internacional contra el Canvi Climàtic

Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Dia Internacional de la Persona Migrant

Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust

Dia Internacional de Tolerància Zero amb la Mutilació Genital Femenina

Dia Internacional del Dret a la Veritat en relació amb Violacions Greus dels Drets Humans i de la Dignitat de les Víctimes

Dia Internacional del Comerç Just

 

Compartir

amb qui el desenvolupem

quan s'ha desenvolupat

Subscriu-te
al butlletí del