PROGRAMACIÓ
Benvinguts i benvingudes a la 17a edició de la Mostra Internacional de films de dones de Barcelona (de l’11 al 21 de juny de 2009). La qualitat i la diversitat de les pel·lícules que us presentem a la programació d’enguany evidencien el gran moment creatiu del cinema realitzat per dones tot i el context global de crisi.

A la secció Clàssiques les darreres produccions de tres directores indispensables en les nostres programacions: Ulrike Ottinger, Naomi Kawase i Agnès Varda (a qui dediquem un petit homenatge).

Autoretrats, reivindicacions i reflexions d’una gran qualitat visual en la selecció de films de les seccions de Panorama ficcions i Panorama documental.

Projecció de cinema experimental i activitats paral·leles al monogràfic Marie Menken i l’especial Ricci i Gianikian.

Un conjunt de propostes sobre la problemàtica de la construcció identitària a la secció El sexe dels àngels i sobre les pedagogies radicals a la programació de Subtrames.

I també les sessions habituals de Curts en femení i el Vídeo del minut, directores i expertes convidades, debats, lliçó de cinema i projeccions gratuïtes d’inauguració i de cloenda a l’aire lliure!!

Bona Mostra a tothom!

tornar...

 
PROGRAMACIÓ
ACTIVITATS PARAL·LELES
CALENDARI DE PROJECCIONS
ÍNDEX DELS FILMS
MITJANS DE COMUNICACIÓ
LA PREMSA HA DIT
ESPOT
PATROCINI
ORGANITZACIÓ
LA MOSTRA


www.dracmagic.cat