Mostra de Films de Dones

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona és un festival de cinema que s’inicia el juny de 1993. Té per objectiu promoure el cinema dirigit per dones, visibilitzant la cultura audiovisual femenina i projectant filmografies de realitzadores d’arreu del món, i evidenciar així la importància de la contribució de les dones en el desenvolupament de la creació audiovisual. Després de gairebé dues dècades d’història, la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona s’ha convertit en un espai cultural estable i una plataforma d’exhibició alternativa cada vegada més compromesa amb el debat sobre els processos creatius.

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona és cofundadora i forma part de Trama (Coordinadora de muestras y festivales de cine, vídeo y multimedia realizado por mujeres) de l’Estat espanyol i de CI&VI,Coordinadora de Festivals i Mostres de Cinema i Vídeo de Catalunya.

També col·labora regularment amb altres festivals de cinema de dones de l’Estat espanyol i d’altres països, com el Festival International de Films de Femmes de Créteil (París).