Lliures en la diversitat: experiències LGTBI al cinema

Proposta de programació per a centres cívics, programadors/es culturals i ajuntaments

Sessió de 40 minuts formada per una selecció de curtmetratges que ens acosten diverses realitats LGTBI. Més informació i contractació a drac@dracmagic.cat

Dyketactics, Barbara Hammer

Estats Units, 1973. 4 minuts.

El primer film nordamericà fet per una directora obertament lesbiana i que explora la identitat, el desig i la sexualitat lèsbica.

El mueble de las fotos, Giovanni Maccelli

Espanya, 2009. 2 minuts.

El moble de les fotografies és l’aparador de la família del director del curtmetratge. Hi apareix tota la família, excepte…

Y otro año perdices, Marta Díaz de Lope

Espanya, 2013. 15 minuts.

És l’aniversari de l’àvia, i la Rosa, l’amfitriona, creu tenir-ho tot sota control, però serà capaç de lidiar amb les seves germanes, amb l’absurda obsessió del seu marit per la cobla, i al cap i a la fi amb ella mateixa davant les sorpreses que li depara la seva pròpia família?

Júpiter i Mart, Carla Subirana

Espanya, 2016. 8 minuts.

A partir d’aquests dos planetes brillants, Carla Subirana explica com la Bruna i el Josep parlen de la seva família, formada per dues mares.

En la azotea, Damià Serra

Espanya, 2015. 11 minuts.

A l’estiu, l’Adrià i els seus amics pujen al terrat totes les tardes per veure una noia prenent el sol nua. Una tarda s’adonaran que un d’ells no està interessat en la noia, sinó en un veí que es dutxa despullat al terrat del costat.