Imagina, imagina

Cinema i activitats creatives gratuïtes per a infants de 3 a 7 anys 

El primer dissabte de cada mes, de febrer a maig

Imagina, Imagina! és un programa d’activitats gratuïtes adreçades a infants de 3 a 7 anys on es proposen dinàmiques relacionades amb les arts visuals i la representació cinematogràfica.

Es realitza els matins de dissabte i té com a objectiu oferir una proposta lúdica i creativa a partir de referències procedents de la cultura audiovisual en diferents formats.

L’activitat està dissenyada per a que les famílies deixin els nens i les nenes a càrrec d’un equip educatiu especialitzat, que els acompanyarà en totes les activitats.

De les 11:00 h a les 13:00 h.
Al Casal de Barri Pou de la Figuera (Sant Pere més baix, 70. Barcelona).
Sense inscripció prèvia.

Imagina, imagina

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Drac Magic

2 febrer Les imatges sonen!

Com sona el cinema? Les pel·lícules expressen emocions a través de les imatges en moviment però també amb el so! Juguem amb els efectes sonors, les veus i les músiques per descobrir la dimensió sonora del cinema.

Drac Màgic

2 març | Ballem una peli

Què tenen en comú el cinema i la dansa? Totes dues són arts del moviment. Posem a ballar les imatges i experimentem amb el cos, el moviment i la dansa. Una experiència lúdica i creativa a través del cinema i l’expressió corporal.

Drac Màgic

6 abril | El dia del flipbook gegant

La vida de les imatges és infinita! Juguem a transformar imatges creant noves formes, colors i significats. Intervenim en una seqüència animada per a crear un flipbook gegant (un llibre animat) de forma col·laborativa.

4 maig | Laboratori de minihistòries

Com s’explica una història amb imatges? Veiem films que narren petites històries per descobrir quins són els elements que les conformen i juguem a ordenar-les i desorderar-les, convertint-nos en guionistes cinematogràfics.