Imagina, imagina!

Cinema i activitats creatives gratuïtes per a infants de 3 a 7 anys 

El darrer dissabte de cada mes, de febrer a maig, de 11h a 13h

Al Casal de Barri Pou de la Figuera (Sant Pere més baix, 70. Barcelona).
Sense inscripció prèvia.

Imagina, Imagina! és un programa d’activitats gratuïtes adreçades a infants de 3 a 7 anys on es proposen dinàmiques relacionades amb les arts visuals i la representació cinematogràfica.

Es realitza els matins de dissabte i té com a objectiu oferir una proposta lúdica i creativa a partir de referències procedents de la cultura audiovisual en diferents formats.

L’activitat està dissenyada per a que les famílies deixin els nens i les nenes a càrrec d’un equip educatiu especialitzat, que els acompanyarà en totes les activitats.

 

29 febrer El so de les imatges

Quins efectes crea el so en les imatges? Experimentem amb els efectes sonors, les veus i les músiques per fer volar la imaginació i aprendre la importància del so en el cinema. Parem bé l’orella per descobrir com sonen les imatges!

28 març | Animem un llibre gegant!

Com s’explica una història amb dibuixos? La tècnica de l’animació stop-motion ens permet crear històries fotograma a fotograma. Fem volar la imaginació per donar vida a un llibre gegant creant pàgina a pàgina de forma col·laborativa!

25 abril | L’oubecedari cinematogràfic

Què és el DECORAT d’una pel·lícula? Quan s’utilitza la paraula ACCIÓ? Aprenem paraules relacionades amb el cinema a partir d’un personatge ben enginyós. Una experiència lúdica i creativa que ens acosta a la cultura cinematográfica.

30 maig | Heroïnes de pel·lícula

Vols ser un cavaller vestit de rosa o una princesa escaladora amb superpoders? Podem convertir-nos en el personatge que vulguem si anem més enllà dels estereotips. Descobrim heroïnes protagonistes de pel·lícules per repensar els rols de gènere.