Imagina, imagina!

Cinema i activitats creatives gratuïtes per a infants de 3 a 7 anys 

⚠️Adaptació a la nova situació sociosanitària:

>24 i 31 d’octubre i 7 de novembre en línia entre les 11.00 i les 14.00 h

Imagina, Imagina! és un programa d’activitats gratuïtes amb inscripció adreçat a infants de 3 a 7 anys on es proposen dinàmiques relacionades amb les arts visuals i la representació cinematogràfica.

Es realitza els matins de dissabte i té com a objectiu oferir una proposta lúdica i creativa a partir de referències procedents de la cultura audiovisual en diferents formats.

L’activitat està dissenyada per a que les famílies deixin els nens i les nenes a càrrec d’un equip educatiu especialitzat, que els acompanyarà en totes les activitats.

Inscripció prèvia imprescindible a través d’aquest enllaç.

 

29 febrer El so de les imatges

Quins efectes crea el so en les imatges? Experimentem amb els efectes sonors, les veus i les músiques per fer volar la imaginació i aprendre la importància del so en el cinema. Parem bé l’orella per descobrir com sonen les imatges!

24 d’octubre | Heroïnes de pel·lícules

Vols ser un cavaller vestit de rosa o una princesa escaladora amb superpoders? Podem convertir-nos en el personatge que vulguem si anem més enllà dels estereotips. Descobrim heroïnes protagonistes de pel·lícules per repensar els rols de gènere.

31 d’octubre | Tipitips

Quins sons fem quan caminem o ens movem de manera graciosa i lleugera? Ho descobrirem a partir de personatges que viuen situacions alegres i tristes com ara dormir fora de casa o perdre’s al supermercat.

7 de novembre | Neu i els arbres màgics

Vols descobrir mons poblats per bestioles, natura i personatges entranyables? Aprenem amb històries que ens parlen sobre l’enginy, l’amistat, el respecte i l’alegria de viure al voltant de la natura i els arbres.