Imatges, records i territoris és una projecte de treball participatiu, adreçat a la gent gran de diferents barris de la ciutat de Barcelona que té la finalitat d’elaborar un muntatge audiovisual a partir d’imatges d’alguns dels films que més hagin influït en els imaginaris vitals de la gent gran, amb l’aportació del seus comentaris i les seves argumentacions. Des del 2015 s’ha anat desenvolupant a vuit casals del districte de Sant Martí i a dos de Ciutat Vella de Barcelona, on ha estat valorat molt positivament per totes les parts implicades.

Durant el 2017 el projecte s’ha desenvolupat als casals de gent gran de Ca l’Isidret i Joan Casanelles, del districte de Sant Martí, i els resultats es presentaran en un muntatge final una sessió oberta al públic el dia 23 de gener a les 17h al Casal de Gent Gran Ca l’Isidret.