Tens entre 12 i 14 anys? Tria el millor film juvenil eropeu!

El proper diumenge 7 de maig la Filmoteca de Catalunya acull la quarta edició del Premi del Públic Jove del Cinema Europeu. El jurat jove ha de triar entre els tres films nominats, quin és el millor per rebre el premi a millor pel·lícula juvenil europea de l’any:

  • GOODBYE BERLIN (Tschik), Fatih Akin, (Alemanya)
  • MY LIFE AS A ZUCCHINI (Ma vie de Courgette), Claude Barras, (Suïssa, França)
  • THE GIRL DOWN LOCH ÄNZI (Das Mädchen vom Ánziloch), Alice Schmid, (Suïssa)

L’equip de dinamització de Drac Màgic ens encarreguem d’introduir cada pel·lícula, tot proposant tècniques per analitzar les imatges i el contingut, i de conduir el debat després de cada visionat. En finalitzar les tres projeccions, tindrà lloc la votació secreta.

La jornada es desenvoluparà entre les 9.30 del matí i les 18.30 h de la tarda.

Inscriu-te aquí i converteix-te en jurat cinematogràfic conjuntament amb altres joves de 36 ciutats i 31 països d’Europa.

Data límit d’inscripció: 23 d’abril