Menjar és una necessitat però també un plaer per als sentits. I així ho van experimentar una trentena d’infants que van participar en el primer Imagina,Imagina! 2017, el passat dissabte 4 de febrer al Casal de Barri Pou de la Figuera. Els infants van elaborar “sopes”, “amanides”, “coques” i tota mena de “menús” a partir d’imatges aprofitades.

El dissbte 04 de març tindrà lloc el segon Imagina, Imagina! 2017: Al ritme de punts i línies!

Ens podem emocionar amb un cercle que creix, amb un punt que balla o amb una desfilada de línies inclinades? Experimentem amb diferents representacions abstractes, pintures i fotografies, i ens movem al ritme de pel·lícules que en comptes de personatges utilitzen formes geomètriques acompanyades de música.

El primer dissabte de març ens trobem a les 11:00h al Casal de Barri Pou de la Figuera.