poster-video-1

Per al nou curs 2016/17 oferim una proposta molt especial: la possibilitat de fer tallers de pràctica de muntatge amb una taula màgica: la MashUp Table!

La MashUp Table és un enginy tecnològic que permet treballar el muntatge cinematogràfic de manera col·lectiva, intuïtiva i creativa sense necessitat d’utilitzar cap altre programari. La seva superfície sensible recupera la dimensió tangible del muntatge cinematogràfic , una dimensió que gairebé s’ha perdut en el muntatge digital. El funcionament de la taula està dissenyat a partir d’un software similar al de la Reactable, un enginy musical dissenyat a la Universitat Pompeu Fabra.

La taula de muntatge permet relacionar i barrejar imatge en moviment, músiques, efectes sonors i també enregistrar veus amb un micròfon. Totes aquestes operacions són immediates i obtenim el film a l’instant. Els tallers amb la MashUp Table ofereixen un espai de creació col·lectiva, lúdica i d’aprenentatge conjunt, on es treballa el llenguatge cinematogràfic del muntatge, les eines de la narrativa audiovisual i el treball en equip.

arton3394Es tracta doncs, d’una oportunitat única per aproximar-se al llenguatge cinematogràfic d’una manera inèdita, experimentant de manera intuïtiva i manual amb les imatges, els sons i l’expressivitat del llenguatge audiovisual.

La MashUp Table és un invent de dos socis francesos i Drac Màgic som els primers en adquirir-la en l’estat espanyol.

Per aquest curs us proposem tallers de 2 hores per a realitzar amb alumnes de Primària i Secundària on treballarem a partir d’imatges lliures de drets. Per a més informació sobre els tallers contacteu-nos.

Experimentem amb la taula màgica!