dracmagic.cat | mostra@dracmagic.cat
tel. +34 93 2160004
Sant Pere Mitjà 66 08003 Barcelona

 
 

cat | cast | eng

DIRECTORES

 
 
 
 
 

Chantal Akerman

Chantal Akerman

NEWS FROM HOME / NOTÍCIES DE CASA
Projecció:
divendres 3 de juny, 22 h
Filmoteca

Nascuda a Brussel·les el 1950, Chantal Akerman es va convertir en un dels puntals
indiscutibles del cinema modern des de la seva primera pel·lícula, Saute ma
ville (1968). Al llarg de la seva prolífica carrera el seu prestigi s’ha anat revalidant
amb cada nou film, tant en el terreny del documental com de la ficció.


 

Feo Aladag

Feo Aladag


DIE FREMDE / L’estranya
Projecció:
dissabte 4 de juny, 22 h
Filmoteca

Nascuda el 1972 a Viena, Feo Aladag és llicenciada en Psicologia per la Universitat
de Viena i també ha estudiat interpretació a Viena i Londres. El 2004 va cursar
Direcció a l’Acadèmia Alemanya de Cinema i Televisió de Berlín. Com a actriu ha treballat en més de 60 produccions de cinema, teatre i televisió. Die Fremde és el seu
primer film com a directora.


 

Anna Margarita Albelo

Anna Margarita Albelo
 

HOOTERS
Projecció:
dijous 2 de juny, 19 h
Espai F. Bonnemaison

Nascuda el 1969 a Miami, d’origen cubanoamericà, Anna Margarita Albelo va estudiar a la Universitat Estatal de Florida i a l’Escola de Cinema de Londres. Des del 1993 ha estat vivint i treballant a París com a directora de cinema, periodista, artista de vídeo i intèrpret. És col·laboradora habitual de Canal Plus França.

 
 

Beth B & Scott B

Beth B & Scott B


 
 
 
 
 
 
 
 
 

LETTERS TO DAD / Cartes al pare
Projecció:
dissabte 4 de juny, 17.30 h
Filmoteca
BLACK BOX / Caixa negra
Projecció:
dissabte 4 de juny, 17.30 h
Filmoteca

Treballant en una gran varietat de formats i mitjans, que inclouen vídeo, cinema i instal·lacions, Beth B. crea narracions provocatives al voltant de la violència latent en les societats contemporànies. En la seva trajectòria, destaquen els films realitzats a Nova York a finals dels anys 70 i principis dels 80, en el context del que s’ha anomenat No Wave. La seva prolífica obra inclou documentals i reportatges televisius, com a directora i productora, obres fílmiques, així com vídeos musicals i instal·lacions artístiques. Provinent del món de l’art, Scott B. va començar la seva trajectòria fílmica en el context de la No Wave, on junt amb Beth B. va produir diferents films en súper-8 i 16 mm que van destacar pel seu alt grau d’estilització. Actualment dirigeix la seva pròpia productora, i produeix i realitza documentals i reportatges televisius.

 
 

Cecilia Barriga

Cecilia Barriga


GRANADA 30 AÑOS DESPUÉS, 5000 FEMINISMOS MÁS
Projecció:
divendres 3 de juny, 17.30 h
Filmoteca

Cecilia Barriga va néixer a Concepción, Xile, el 1957. Va deixar el seu país amb dinou anys per estudiar a Madrid. El 1984 es va llicenciar en Imatge i So a la Universitat Complutense. El 1994 es va instal·lar a Nova York per estudiar escriptura de guió i videocreació a la Universitat de Columbia. Des que ha tornat a Espanya, ha realitzat nombrosos documentals i reportatges de televisió, sense deixar el terreny de la ficció.


 

Irene Colell, Leonor Sanchis, Itsasne Gaubeka, Isabel M. Stolcke, Núria Costa

Irene Colell, Leonor Sanchís, Itxasne Gaubeka, Isabel Martínez, Núria Costa
AQUEST CONTE NO S'HA ACABAT
Projecció:
dilluns 30 de maig, 19.30 h
Filmoteca

Aquest documental és el projecte final del Taller de Documental Creatiu, a cura de Belkis Vega, realitzat durant el 2010 al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.

Filmografia de Núria Costa: Aquest conte no s’ha acabat (2010). Filmografia d’Itsasne Gaubeka: Muñeca de generada (2009); Aquest conte no s’ha acabat (2010). Filmografia de Leonor Sanchis: Psycobarbie (2002); Lligams (2002); Aquest conte no s’ha acabat (2010). Filmografia d’Isabel M. Stolcke: Aquest conte no s’ha acabat (2010); Serie documental Pla de rescat (2009-2011). Filmografia d’Irene Colell: Marcando Rumba (2009); Aquest conte no s’ha acabat (2010).


 

Judith Colell i Jordi Cadena

Judith Colell & Jordi Cadena

ELISA K
Projecció:
dissabte 28 de maig, 22.15 h
Filmoteca

Elisa K és el primer llargmetratge dirigit conjuntament per Judith Colell i Jordi Cadena. Després de l’èxit i el recorregut per nombrosos festivals internacionals de les seves pel·lícules anteriors, Dones, i la més recent, 53 días de invierno, Colell uneix la seva mirada amb la de Jordi Cadena, que va tornar a la direcció l’any passat amb Els passos perduts, després d’un temps en què s’ha dedicat principalment a la docència. Jordi Cadena signa també l’adaptació del guió, basat en el conte de Lolita Bosch, Elisa Kiseljak, publicat per Caballo de Troya.

 

Renate Costa

Renate Costa
 

CUCHILLO DE PALO / 108
Projecció:
diumenge 29 de maig, 19.30 h
Filmoteca

Renate Costa va néixer a Asunción, Paraguai, el 1981. Es va graduar en Direcció i Producció Audiovisual a l’Institut Professional de les Arts i Ciències del Paraguai. Es va especialitzar en Realització Documental a l’Escola Internacional de Cinema i Televisió de San Antonio de los Baños, Cuba. Des del 2006 viu a Barcelona, on ha cursat el Màster en Documental de Creació de la Universitat Pompeu Fabra amb la realització de Cuchilllo de palo/108.

 
 

Céline Danhier

Céline Danhier

BLANK CITY / Ciutat en blanc
Projecció:
divendres 3 de juny, 19.30 h
Filmoteca

Nascuda a París, Céline Danhier és llicenciada en Dret. Com a membre d’un grup de teatre d’avantguarda va començar a realitzar curts experimentals i a introduir-se en la producció cinematogràfica. Un cop a Nova York, el seu treball s’ha mogut entre el món de la moda, com a directora d’art, i el cinema. Blank City és la seva primera pel·lícula.

 
 
 

Vivienne Dick

Vivienne Dick
 
 
 

GUERILLÈRE TALKS / Converses de guerillère
Projecció:
dissabte 4 de juny, 17.30 h
Filmoteca
SHE HAD HER GUN ALL READY / Ella tenia la pistola a punt
Projecció:
dissabte 4 de juny, 17.30 h
Filmoteca

Nascuda a Donegal, Irlanda, l’any 1950, Vivienne Dick es va traslladar a Nova York als anys 70, on després d’estudiar cinema es va convertir en una de les representants més actives del que s’ha anomenat No Wave. Rodades en súper-8, 16 mm i vídeo, les obres de Dick estan marcades per la transgressió individual, la vida urbana, el kitsch i la cultura pop. Des del cinema experimental, mescla documental, ficció i performance, sempre en peces curtes sobre algun tema en concret. El seu treball s’emmarca en una perspectiva feminista, amb una preocupació central pels condicionaments socials i les polítiques sexuals

 
 

Habiba Djahnine

Habiba Djahnine
 
 

LETTRE À MA SOEUR / Carta a la meva germana
Projecció:
dimarts 31 de maig, 22 h
Filmoteca
dijous 2 de maig, 21.45 h
Pati de la Bonnemaison

Nascuda a Algèria el 1968, Habiba Djahnine desenvolupa la seva vida professional entre Algèria i França. Escriptora i documentalista, és autora de novel·les i textos humorístics publicats en revistes franceses i algerianes, així com d’un recull de poesia titulat Outre-mort (Més enllà de la mort), l’any 2003. És la fundadora de l’associació Cinéma et Mémoire, que treballa per formar una nova generació de cineastes que puguin oferir una visió d’Algèria des de l’interior, i dels Rencontres du film documentaire (Trobades de cinema documental) de Béjaïa, que des del 2003 són la plataforma de difusió de documentals algerians així com de films d’arreu, amb el desig de participar de la creació d’una cultura de la imatge.

 
 
 

Kerthy Fix

Kerthy Fix


WHO TOOK THE BOMP? LE TIGRE: ON TOUR / WHO TOOK THE BOMP? Le Tigre: de gira
Projecció:
dijous 26 de maig, 22 h
Inauguració Plaça de la Virreina, Gràcia.
(En cas de pluja, la projecció es traslladarà al dt. 31, a l'Espai Francesca Bonnemaison)

Kerthy Fix també ha dirigit i produït el documental Strange Powers: Stephin Merritt and the Magnetic Fields. La seva filmografia inclou també Flying: Confessions of a Free Woman amb la directora Jennifer Fox, Hotel Gramercy Park amb el realitzador Douglas Keeve, i Who Does She Think She Is? on participa com a coproductora.

 
 
 

Virginia García Del Pino

Virginia García del Pino

ESPACIO SIMÉTRICO
Projecció:
diumenge 29 de maig, 22 h
Filmoteca

Nascuda el 1966 a Barcelona, Virginia García del Pino va estudiar Belles Arts i Cinema. Durant el període 2001-2005 va viure i treballar entre Barcelona i Mèxic, país on ha realitzat gran part de les seves obres audiovisuals. El 2007 va fer el Màster en Documental Creatiu de la UAB, que li va produir, juntament amb Localia TV, el documental Lo que tú dices que soy.

 
 

Gabriela Guillermo

Gabriela Guillermo


MARAT SADE EN EL VILARDEBÓ
Projecció:
divendres 3 de juny, 19 h
Espai F. Bonnemaison

Filmografia: El regalo (2000); Fan (2002); Mais um carnaval: Baltasar Brum (2007); Marat Sade en el Vilardebó (2007); Envejecer viviendo / Rivera (2008); Nosotros, los de entonces / Re-crear la Ley orgánica de la Universidad (2008); Una bala para el Che (en preproducció).

 
 
 
 

Xuân-Lan GUYOT

Xuân-Lan GUYOTLA VIE SOMBRE TROIS FOIS, SE RELÈVE SEPT, ET NEUF FOIS FLOTTE À LA DERIVE / La vida s’esfondra tres vegades, se n’aixeca set, i nou vegades sura a la deriva
Projecció:
dimecres 1 de juny, 19.30 h
Filmoteca

Xuân-Lan Guyot va estudiar Història i Estètica del Cinema a la Sorbonne Nouvelle de París. Abans d’aquest film ha realitzat tres curts documentals com a part de diferents workshops conduïts per noms tan destacats com Babak Payami o Abbas Kiarostami. 
 

Barbara Hammer

Barbara Hammer

MAYA DEREN'S SINK / El rentamans de Maya Deren
Projecció:
dimarts 31 de maig 19.30 h.
Filmoteca

Barbara Hammer és una prolífica directora que en més de trenta anys de carrera ha realitzat més de 80 pel·lícules, entre cinema i vídeo, per les quals li ha estat concedit el prestigiós Frameline Award, atorgat a la seva contribució al cinema lèsbic i gai. La seva trilogia de documentals experimentals (Nitrate Kisses, Tender Fictions i History Lessons) és considerada un clàssic del cinema. Se n’han fet retrospectives al Festival de Berlín, al Centre Pompidou, al MOMA de Nova York, a la Tate Modern de Londres i al Reina Sofia de Madrid. L’any 2010 també es van publicar les seves memòries.

 
 
 
 
 

Barbara Hammer i Gina Carducci

Barbara Hammer & Gina Carducci


GENERATIONS / Generacions
Projecció:
dimarts 31 de maig 19.30 h.
Filmoteca

Barbara Hammer és una prolífica directora que en més de trenta anys de carrera ha realitzat més de 80 pel·lícules, entre cinema i vídeo, per les quals li ha estat concedit el prestigiós Frameline Award, atorgat a la seva contribució al cinema lèsbic i gai. La seva trilogia de documentals experimentals (Nitrate Kisses, Tender Fictions i History Lessons) és considerada un clàssic del cinema. Se n’han fet retrospectives al Festival de Berlín, al Centre Pompidou, al MOMA de Nova York, a la Tate Modern de Londres i al Reina Sofia de Madrid. L’any 2010 també es van publicar les seves memòries.

Gina Carducci és una jove realitzadora dedicada al món de la fotografia i del cinema. La seva primera obra, Stone Welcome Mat, va ser premiada al Festival de Cinema de Venècia. Des d’aleshores ha col·laborat amb Barbara Hammer i amb Mattilda Bernstein Sycamore. Actualment treballa en la seva darrera obra que, com sempre, roda en Bolex, manufactura des de la cuina de casa seva i edita al seu soterrani de Brooklyn.


 

Lynn Hershman Leeson

Lynn Hershman Leeson
fotògraf: Ethan Kaplan

¡WOMEN ART REVOLUTION: A SECRET HISTORY / Revolució artística de les dones: Una història secreta
Projecció:
dissabte 4 de juny, 19.30 h
Filmoteca

Lynn Hershman Leeson és una artista i realitzadora extensament guardonada per la seva tasca en la promoció de l’art digital i les noves tecnologies. Els seus films són exhibits a festivals internacionals i les seves obres formen part de col·leccions de diversos museus nord-americans i europeus.

 

 

 

Naomi Kawase

Naomi Kawase

GENPIN
Projecció:
dijous 2 de juny, 22 h
Filmoteca

Naomi Kawase va néixer el 1969. Després d’estudiar fotografia a l’Escola d’Arts Visuals d’Osaka, va començar un procés d’experimentació amb les arts audiovisuals que li van aportar una nova experiència de la realitat. L’obra d’aquesta cineasta ha estat reconeguda i premiada en espais internacionals, com els festivals de cinema de Visions du Réel, Rotterdam, Singapur, Locarno i Cannes.


 

Kim Longinotto

Rebecca Richman Cohen

PINK SARIS / Saris roses
Projecció:
divendres 27 de maig, 17 h
Filmoteca
diumenge 5 de juny, 21.45 h
Cloenda al pati de la Bonnemaison

Nascuda a Londres el 1952, Kim Longinotto es va iniciar com a documentalista el 1976, amb films que denunciaven la marginació a la Gran Bretanya. L’any 1986 va fundar amb Claire Hunt la productora Twentieth Century Vixen, per a la qual ha realitzat la majoria dels seus documentals.

 

Cecilia Mangini

Cecilia Mangini

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cecilia Mangini. Visioni e Passioni / Visions i Passion (secció)
Projeccions:
divendres 27 de maig, 19.30 h
Filmoteca
dilluns 30 de maig, 22 h
Filmoteca

La visió documental i la passió crítica envers la realitat conflueixen en l’obra de Cecilia Mangini, considerada la primera dona documentalista d’Itàlia que va ser reconeguda unànimement, tant per part de la crítica com dels realitzadors més destacats de la dècada dels 50 i 60, període especialment rellevant de la cinematografia italiana per la seva creativitat i el seu esperit crític envers la nova societat democràtica sorgida després de la derrota del feixisme.

Les imatges de Mangini són el testimoni dels canvis i les contradiccions que es van produir en la societat italiana de la postguerra, escindida entre el deure de recordar i la necessitat d’oblidar el passat feixista. Les noves expectatives obertes pel desenvolupament econòmic exigien l’oblit d’un passat per poder fer factible el canvi, però les desigualtats socials, accentuades per la nova situació, reclamaven el reconeixement del passat per ser transformades.

Mangini elabora la seva visió crítica del present a través d’una revisió del passat que el determina. Entre la memòria i l’oblit elabora el testimoni del present i apunta a les seves possibilitats de canvi donant veu a totes les persones que han quedat relegades del “miracle econòmic”, malgrat que en són les autèntiques protagonistes.

 

Angela Melitopoulos

Angela Melitopoulos

PASSING DRAMA / Superant Drama
Projecció:
divendres 3 de juny, 19 h
Espai F. Bonnemaison

Filmografia seleccionada: Le Macchie Nere Di Porta Marghera (1989); My best friend (1989); Voyages aux Pays de la Peuge (1990); Avez-vous vu la guerre (1991); Midi à quatorze heures (1993); Kunst und Computer (1993); Passing Drama (1999).

 
 
 
 
 

Fathima Nizaruddin

Fathima Nizaruddin


TALKING HEADS (MUSLIM WOMEN) / Caps parlants (Dones musulmanes)
Projecció:
dimecres 1 de juny, 22 h
Filmoteca

Fathima Nizaruddin va néixer a Kerala, Índia. Va estudiar a Goldsmith, la Universitat de Londres i AJK MCRC, Jamia, Nova Delhi. Talking Heads (Muslim Women) és el resultat de la beca National Geographic’s All Roads Seed.


 
 
 
 

Ulrike Ottinger

Ulrike Ottinger
DORIAN GRAY IM SPIEGEL DER BOULEVARDPRESSE / La imatge de Dorian Gray a la premsa groga
Projecció:
dissabte 28 de maig, 19.30 h
Filmoteca
STILL MOVING / Movent-se encara
Projecció:
diumenge 29 de maig, 22 h
Filmoteca

Ulrike Ottinger, nascuda a Konstanz el 1942, comença la seva obra cinematogràfica el 1972, després d’haver experimentat en el terreny de la fotografia i de les instal ·lacions. És una de les realitzadores alemanyes formalment més innovadores i el seu cinema, considerat d’avantguarda o underground, és un veritable espai de creació interdisciplinari, en què la pintura, la fotografia, l’etnologia, l’escenografia i la lingüística es combinen amb diferents estratègies narratives.

 

Uqui Permui

Uqui Permui


DOLI, DOLI, DOLI... COAS CONSERVEIRAS. REXISTRO DE TRABALLO / Doli, doli, doli... amb les conserveres. Registre de treball
Projecció:
dimecres 1 de juny, 21.45 h
Pati de la Bonnemaison

Uqui Permui va néixer a Barallobre, Fene, l’any 1964. Compagina el treball gràfic a l’estudi de disseny i comunicació visual amb la creació de projectes en diversos formats. Les dues característiques genèriques que defineixen els treballs on participa són la implementació d’estratègies que inciten a la col·laboració i l’activació de l’esfera pública, entenent aquesta com l’espai al carrer, la trobada, el debat, la confrontació, la ciutadania crítica i la construcció activa dels diferents aspectes de la realitat.

 

Montse Pujantell

Montse Pujantell

GUERRILLER@S
Projecció:
dimecres 1 de juny, 22 h
Filmoteca

Montse Pujantell va néixer a Igualada el 1963. Ha estudiat Filosofia a la Universitat
de Barcelona, Direcció i Guió Cinematogràfic (CECC) i Màster de Guió per a la Televisió
i el Cinema a la Universitat de Barcelona. Actualment treballa com a realitzadora
de documentals per a diverses televisions, produeix continguts audiovisuals
per a webs i DVD, i imparteix tallers d’educació en comunicació.

 
 

Amal Ramsis

Amal Ramsis
MAMNOU / Prohibit
Projecció:
divendres 27 de maig, 19.30 h
CCCB
diumenge 5 de juny, 19.30 h
Filmoteca

Llicenciada en Dret, Amal Ramsis va exercir com a advocada abans d’estudiar direcció cinematogràfica a Espanya. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat entre Egipte i Espanya. L’any 1992 va col·laborar en la fundació del Centre d’Estudis de la Dona Ma’an, a Egipte, i des del 2003 escriu habitualment en revistes. Des del 2008, en col·laboració amb l’ambaixada d’Espanya al Caire, organitza el Festival de Cine Árabe–Iberoamericano de Mujeres de El Cairo, que forma part del projecte Entre Cineastas, Caravana de Cine Árabe-Iberoamericano de Mujeres. També dins del marc d’aquest projecte, és formadora en els tallers Mujeres en Correspondencia. L’any 2009 va ser la titular de la Càtedra de les Arts i Cultures de la Fundació Euroàrab, a Granada.

 

Kelly Reichardt

Kelly Reichardt


MEEK'S CUTOFF
Projecció:
divendres 27 de maig, 22 h
Filmoteca

Nascuda a Miami, Florida, la directora, guionista i muntadora Kelly Reichardt explora, en els seus films, els ritmes i les composicions canviants del paisatge americà. Reichardt combina la seva activitat com a cineasta amb la docència, com a professora de Cinema i Arts Digitals al Bard College de Nova York. És, a més, dipositària d’una prestigiosa beca d’investigació en Cinema i Arts Creatives otorgada per la John Simon Guggenheim Memorial Foundation.

 

Ariadna Relea, Yasmin Córdoba, Nuria Lozano, Névena Dragosavac, Sarah Bonavia, Maria Roig

Ariadna Relea, Yasmin Córdoba, Núria Lozano, Névena Dragosavac, Sarah Bonavia, Maria Roig


 
 
 
 
 

CINC BATALLES
Projecció:
divendres 3 de juny, 17.30 h
Filmoteca

Aquest documental és el projecte final del Taller de Documental Creatiu, a cura de Belkis Vega, realitzat durant el 2010 al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.

Filmografia d’Ariadna Relea: Mejor con canciones; Hereves; Memòria i Oblit d’una guerra (2010); Cinc batalles (2010). Filmografia de Yasmin Córdoba: Una finca amb bitxos; Cinc batalles (2010). Filmografia de Nuria Lozano: Cinc batalles (2010). Filmografia de Névena Dragosavac: Dress for success; Blindness of high principles; Cinc batalles (2010). Filmografia de Sarah Bonavia: Cinc batalles (2010). Filmografia de Maria Roig: Uncertain times (2010); Cinc batalles (2010).

 
 
 

María Ruido

María Ruido
LO QUE NO PUEDE SER VISTO DEBE SER MOSTRADO
Projecció:
diumenge 29 de maig, 22 h.
diumenge 5 de juny, 19.30 h.
Filmoteca

María Ruido és artista, productora cultural, investigadora i editora de la revista Arte y políticas de identidad (http://revistas.um.es/api). Des del 1995 desenvolupa diversos projectes interdisciplinaris sobre l’elaboració social del cos i la/les identitat/s, així com sobre les formes del treball i sobre la construcció de la memòria col·lectiva i personal, fonamentalment a través del vídeo i l’escriptura. Actualment és professora del Departament d’Imatge de la Facultat de Belles Arts de la UB.

 
 
 
 

Maya Schweizer

Maya Schweizer

PASSING DOWN, FRAME ONE / Transmetent: Fotograma Ú
Projecció:
dimecres 1 de juny, 19 h
Espai F. Bonnemaison

Videofilmografia: Le pigeon (2003); Your destiny depends on your lucky charm’s mood (today). First part, China (2003); Your destiny depends on your lucky charm´s mood (today). Second part, Senegal (2003); Tunnel (2004); Pas de Pique-Nique à St. Marc (2004); Encore la plage (2004); Annaba, Algerie, 2004 (2004); Une collection (2005); Zone assignée (2005); La recreation (2005); Après le maquis (2005); Rien du tout (2006); Metropolis, report from China (2006); Passing down, frame one (2007); Offices (2007); From the classroom (2008); La corsa del venditore (2008); Before the rehearsal (2009); Untitled: Demonstration (2009); Camera Sketch or the Caravan (2010); Sur la Seyne (2010); Au dos de la carte postale (2010)..

 
 
 
 
 

Mireia Sallarès

Mireia Sallares

LAS MUERTES CHIQUITAS
Projecció:
dimecres 1 de juny, 22 h
Filmoteca

Nascuda a Barcelona el 1973, Mireia Sallarès és una artista audiovisual. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, l’any 2002 es va establir a Nova York. El 2006 va començar el projecte Las muertes chiquitas a Mèxic.

 
 
 
 
 

Marta Vergonyós Cabratosa

Marta Vergonyós Cabratosa

TRANSMISSIONS
Projecció:
diumenge 29 de maig, 22 h
Filmoteca
dimecres 1 de juny, 19.30 h
Filmoteca
 

Marta Vergonyós Cabratosa va néixer el 1975 a Esclanyà, un poble del Baix Empordà.
Com a artista audiovisual i activista ha treballat en organitzacions de dones d’àmbit
internacional. És llicenciada en Belles Arts a la UB i ha cursat estudis de documental
a l’Escola Internacional de Cinema i Televisió de San Antonio de los Baños, Cuba.


 
 
 
 

María Zafra

María Zafra

MEMORIAS, NORIAS Y FÁBRICAS DE LEJÍA
Projecció:
diumenge 29 de maig, 22 h
dimarts 31 de maig, 19.30 h
Filmoteca
EL RECOLECTOR DE RECUERDOS
Projecció:
dimcres 1 de juny, 19.30 h
Filmoteca

María Zafra va néixer l’any 1978 a Andalusia. Llicenciada en Sociologia, s’ha especialitzat en cinema documental. Actualment treballa com a muntadora i com a programadora en diversos festivals de cinema.


 

Klub Zwei (Simone Bader i Jo Schmeiser)

Klub Zwei

LOVE HISTORY / Història d’amor
Projecció:
dimecres 1 de juny, 19 h
Espai F. Bonnemaison

Filmografia seleccionada: We’ll come to Vienna (1992); German Subtitles (1993); Fictional Aspects (1993); Where to with the camera? (1994); HotelRoomMovie (1995); State Personnel (1997); State architecture (1997/1998); Casting Images (1998); Arbeit an der Öffentlichkeit (1999/2000); Strukturelle Gewalt – dazu folgende Gespräche und Bilder (2003); Black and White. The Back of the Images (2003); Things. Places. Years. (2004); Response Ability (2006); Phaidon. Publishers in Exile (2006); National Socialism and Shoah in the lives of the perpetrators’ descendants (2007); Love History (2010).


 

^ inici

 


©2011 Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona | Organitza: Drac Màgic