Si teniu problemes amb la visualització d'aquest correu, si us plau premeu aquí
Mostra Films Dones

Gràcies a totes i tots per fer de la 19a Mostra Internacional de Films de Dones un èxit!

Una cita amb el millor cinema de ficció i documental fet per dones.
A la Filmoteca, el CCCB i l’Espai Francesca Bonnemaison

L’any que ve hi tornem, per celebrar una 20ª edició ben especial!

 
 

 
Una Mostra plena de moments per recordar

En aquesta 19a edició de la Mostra Internacional de Films de Dones, hem pogut veure 54 pel·lícules de 10 països de llocs tan diversos com Egipte, Argèlia o la Índia. Alhora, més de 15 realitzadores de Catalunya i l’Estat Espanyol han presentat els seus treballs, subratllant una vegada més el paper de la Mostra com a plataforma per a realitzadores emergents. Hem projectat i, en molts casos, estrenat films que han recorregut importants festivals internacionals com Meek’s Cutoff, de Kelly Reichhardt, Who Took the Bomp? Le Tigre: on Tour, de Kerthy Fix, o !Women Art Revolution: a Secret History, de Lynn Hershman Leeson, entre d’altres.

Hem comptat amb la presència de més de 20 convidades que han presentat els seus films i participat en diverses activitats. Hem tingut l’oportunitat de conèixer Cecilia Mangini, considerada la primera documentalista italiana, veure un grapat dels seus films i conversar amb ella. Mangini ens ha dit: “He gaudit molt de poder veure el que fan les realitzadores emergents catalanes, són molt coratjoses!”. I, en aquests dies d’acampades reivindicatives a les nostres places, hem pogut conèixer, a través de la realitzadora Amal Ramsis i el seu film Mamnou, l’Egipte d’abans i després de la revolució.

Les mencions honorífiques de la 19 Mostra Internacional de Films de Dones han estat: en la categoria de curtmetrage, Talking Heads (Muslim Women), de Fathima Nizaruddin; en la categoria de llargmetratge de ficció Die Fremde, de Feo Aladag; i en la categoria de llargmetratge documental Mamnou, d’Amal Ramsis.
 

 
Tot això i molt més és el que hem pogut gaudir al llarg d’aquesta 19ª Mostra.

 
Moltes gràcies per compartir-ho amb nosaltres i tornem l’any que ve per celebrar una 20ª edició ben especial!
 

 
 
mostrafilmsdones.cat
dracmagic.cat
drac.info@dracmagic.cat
C. Sant Pere Mitjà 66
08003 Barcelona
Tel. (+34) 93 216 00 04
 

En acompliment de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 de 13 de desembre), Drac Màgic l'informa que les seves dades estan incloses en un fitxer informatitzat. Si desitgeu donar-vos de baixa de la llista de correu electrònic, només n'heu de trametre un a drac.info@dracmagic.cat i fer la sol·licitud de baixa de la llista de correu.

organitza:
seus:
amb el suport de: