imagina, imagina 2019

Imagina, Imagina!

Cinema i activitats creatives per a infants de 3

a 7 anys – Activitats gratuïtes

El primer dissabte de mes: 2 de febrer, 2 de

març, 6 d’abril i 4 de maig

De 11:00h a 13:00h.

Al Casal de Barri Pou de la Figuera C/Sant Pere més baix, 70. Barcelona

Imagina, Imagina! és un programa d’activitats gratuïtes adreçades a infants de 3 a 7 anys on es proposen dinàmiques relacionades amb les arts visuals i la representació cinematogràfica.

Es realitza els matins de dissabte i té com a objectiu oferir una proposta lúdica i creativa a partir de referències procedents de la cultura audiovisual en diferents formats.

L’activitat està dissenyada per a que les famílies deixin els nens i les nenes  a càrrec de monitors i monitores especialitzats, que els acompanyaran en totes les activitats.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

imagina, imagina

2 febrer Les imatges sonen!

Com sona el cinema? Les pel·lícules expressen emocions a través de les imatges en moviment però també amb el so! Juguem amb els efectes sonors, les veus i les músiques per descobrir la dimensió sonora cinema.

2 març | Ballem una peli

Què tenen en comú el cinema i la dansa? Totes dues són arts del moviment. Posem a ballar les imatges i experimentem amb el cos, el moviment i la dansa. Una experiència lúdica i creativa a través del cinema i l’expressió corporal.

sessio 3 imagina, imagina

6 abril | El dia del flipbook gegant

La vida de les imatges és infinita! Juguem a transformar imatges creant noves formes, colors i significats. Intervenim en una seqüència animada per a crear un flipbook gegant de forma col·laborativa.

sessio 3 imagina, imagina

4 maigLaboratori de minihistòries

Com s’explica una història amb imatges? Veiem films que narren petites històries per descobrir quins són els elements que les conformen i juguem a ordenar-les i desordenar-les, convertint-nos en guionistes cinematogràfics.